Cabinet de psihologie RUP 1PH0402
Str. Valeni, nr. 146
Ploiesti
Zona Geografica:
Nord
Luni - Vineri
09:00
-
18:00
Pret per sedinta in lei: 0
Psiholog Simona Stefanoiu
RUP 00401
0744237554
simona.stef@yahoo.com
Vizualizari: 4113 incepand cu 1 August 2018
⇒ PSIHOLOGIE CLINICA, CONSILIERE, PSIHOTERAPIE
A fi parinte, se spune ca este cea mai grea meserie din lume. A fi parinte, se spune ca este cea mai mare implinire. Se spun multe despre ce inseamna a fi parinte si probabil ca fiecare din aceste vorbe contine un sambure de adevar.
Dar inainte de a fi parinte, fiecare a fost copil. A fost o fetita care s-a imaginat o printesa sau un baietel care s-a crezut Harap-Alb. Si astazi copii sunt la fel. Si astazi cauta modele chiar daca ele se numesc Hanna Montana sau Fulger McQuinn. Ca si mai ieri, copiii de astazi au nevoie de reguli si de o calauza pana ca ei sa aiba aripi suficient de puternice ca sa isi poata lua zborul. Numai ca nu intotdeauna, ca parinti, gasim raspunsurile la toate provocarile copiilor.
Experientele de zi cu zi sunt o provocare. Experientele de zi cu zi transmit mesaje si energii care isi pun amprenta, intr-un mod unic asupra fiecaruia. Ele sunt ca niste bulgari de foc care incarca sau ard locul pe care il lovesc. Atunci cand ard, organismul sufera. Un organ este afectat si transmite, mai mult sau mai putin sonor, durerea si nevoia de a fi protejat si salvat. Atunci cand este incarcare energetica, tot corpul radiaza, inundat de bucurie si multumire. O unda de incredere si forta se propaga in minte, in suflet si corp.
Cum sa constientizam ceea ce suntem, cum sa invatam sa traim asa cum suntem, sa ne iubim asa cum suntem si sa devenim ceea ce dorim sa fim este un proces ce presupune mai intai o privire in oglinda pentru a ne descoperi fara farduri. Apoi urmeaza o privire atenta in interior, o ascultare atenta a sunetelor organelor si a intregului organism, o atingere discreta a simturilor, o incercare subtila de a intra in contact cu propriul eu. In final, este nevoie de o apropiere plina de grija fata de celalalt si o incercare de comunicare plina de sens. Fiecare are ritmul sau, fiecare are mersul sau.
Ne propunem sa intram in labirintul personal al fricii de a fi parasit de partener, sa ne invingem teama si sa gandim despre frica de abandon. Facem astfel o scurta calatorie virtuala in speranta ca aceasta ne va ajuta sa parcurgem, apoi, labirintul real al temerilor date de relatia cu celalalt.
De accea, prin intermediul cabinetului nostru va ajutam sa gasiti solutii la:
- dificultatile aparute in relatia parinti - copii,
- divort,
- pierdere,
- teama de abandon,
- traume,
- imagine de sine,
- dezvoltare personala,
- probleme legate de cuplu, familie.
⇒ PSIHOLOGIA MUNCII, TRANSPORTURILOR, SIGURANTA NATIONALA, ORDINE PUBLICA
Testare psihologica la angajare si periodic conform Hot. nr. 1169/ 2011 pentru evaluarea factorilor de risc la urmatoarele categorii de angajati:
• electricieni,
• munca la inaltime,
• agenti de paza,
• lucrul in tura de noapte,
• lucrul in mediu cu zgomot,
• in conditii de izolare,
• pentru personalul educativ din institutiile de invatamant,
• personalul cu functii de decizie,
• pentru angajatii care in cadrul activitatii profesionale conduc utilaje, vehicule de transport uzinal si/sau masina institutiei,
• eliberare aviz ptr obtinere permis port arma.
Evaluarea se efectueaza cu material psihodiagnostic (teste) licentiat de Colegiul Psihologilor din Romania.
Acest cabinet nu are nicio poza adaugata.